- Gra On-Line
Czy jest możliwość poprawienia na czytelniejsze tego fragmentu forum ?
gdy pierwszy raz wszedłem szukałem jak wrócić do strony głównej forum i musiałem się wpatrywać w ekran i szukać
a jak reszta ?
Moderator
Ja nie miałem z tym problemu. Przeczuwałem, że Index oznacza Stronę główną
Moderator
raczej. index oznacza strone glowna. mi tylko przeszkadza ta ... wielka reklama na pol strony glownej ... ale da sie z tym zyc ;p
moze to kolory wszystko Ci mieszaja?
elo!
wiem co to oznacza index jeśli chodzi o ścisłość:]
kolory są idento jak napisy reklam i jeśli ktoś się nie wczyta to może mieć maluśkie trudności gdyby kolory były inne (index >> itd>>itp)byłoby to czytelniejsze
Moderator
SWIREK napisał:
kolory są idento jak napisy reklam i jeśli ktoś się nie wczyta to może mieć maluśkie trudnościgdyby kolory były inne (index >> itd>>itp)byłoby to czytelniejsze
ale przeciez kolory mozesz wybrac sobie sam. ustaw ten .. styl graficzny forum ktory jest najlepiej czytelny wg Ciebie i z głowy
pozdr
just a soldier. napisał:
SWIREK napisał:
kolory są idento jak napisy reklam i jeśli ktoś się nie wczyta to może mieć maluśkie trudnościgdyby kolory były inne (index >> itd>>itp)byłoby to czytelniejsze
ale przeciez kolory mozesz wybrac sobie sam. ustaw ten .. styl graficzny forum ktory jest najlepiej czytelny wg Ciebie i z głowy
pozdr
poprzednio tego nie sprawdzałem lecz to właśnie w tym momencie uczyniłem i oznajmiam że każda skórka ma takie same kolory reklam jak i napisów index>>xx>>Xxx>>itp
Moderator
SWIREK napisał:
just a soldier. napisał:
SWIREK napisał:
pozdrpoprzednio tego nie sprawdzałem lecz to właśnie w tym momencie uczyniłem i oznajmiam że każda skórka ma takie same kolory reklam jak i napisów index>>xx>>Xxx>>itp
spoko, chodzilo mi bardziej o to ze na roznym tle kazdy kolor czcionki jest widoczny lepiej lub gorzej wiec jesli zmienisz kolor tla czcionka moze byc lepiej widoczna